Hemma


2016-07-22 | 15:48:55


Nu äntligen är jag hemma i Uppsala igen. Nu kan jag ta tag i liv, rutiner och bloggen.
Mobilblogg: Stockholm


2016-07-08 | 17:35:00


Just nu är det inte mycket som pågår här. Jag och Joel har åkt till Stockholm för att vakta hans föräldrars lägenhet. Har nyligen kommit hem från gymmet, vilket var spännande. Eftersom jag gymmar på Fitness24seven så har jag ju tillgång till alla deras gym dygnet runt! Gymmet här var lite mindre än jag var van vid och dessutom lite kaos eftersom de renoverade efter en stor vattenskada. Men jag fick i alla fall in ett litet pass.

Nu är min chokladsås från Walden's Farm slut och jag har gått över till att äta jordgubbssåsen till min havregrynsgröt på morgonen. Det är inte riktigt lika gott men fungerar det med!

 
Nyinköpt


2016-07-04 | 19:37:02


Idag kom äntligen alla de leveranser vi väntat på. Både mitt nya digitalpiano samt vår beställning från IKEA med bland annat en helt ny soffa! Vi tog glatt emot leveranserna och började direkt att snickra på den nya soffan. Joel tycker ju väldigt mycket om att leka med IKEA-byggen och jag tycker om att läsa instruktioner, så tillsammans är vi det bästa teamet på att bygga IKEA-saker. Vi börjar bli riktigt bra på det! Unix vaktade oss noga under byggandet för att se till att vi gjorde rätt, haha.
 
 
 
 
 
 
 
Vi hade tur med vädret då det var uppehåll medan de kom med leveranserna, men nästan direkt efteråt så började det regna. Mysigt att sitta inne och bygga när man hör regnet. Vad har ni gjort denna fina måndag?
Söndagspromenad


2016-07-03 | 16:13:55


Idag gick jag och sambon ut på en söndagspromenad. Vi promenerade igenom Hågadalen och var uppe på Kung Björns Hög för att ta en liten andningspaus. Älskar att ta promenader som liksom inte är PowerWalks. Man behöver inte byta om och man kan göra det i sina vanliga skor - så enkelt!
 
 
 
 
 
Vi träffade på får i hagen, men de var inte så glada på att hälsa. Lyckades inte klappa på något, tyvärr. Ikväll är det fotboll igen (Frankrike - Island) och vi ska över till en granne för att titta på matchen. Kommer bli superkul och vi ska äta god mat! Pizza, yumyum! Hoppas ni alla har en trevlig söndag!
Paris - Dag 4 (Måndag)


2016-07-02 | 16:35:53


På måndagen väntade hemresa från Paris och återlandning i Sverige igen. Efter alla dagar av turistattraktioner och vandrande så var det väldigt skönt att landa på svensk mark igen. Flygresan tog drygt 2 timmar, vilket inte är allt för farligt, och sen tog vi oss från Arlanda till Uppsala med tåget. Jag kan inte ens beskriva hur skönt det var att sjunka ner i soffan när vi kom innanför dörren - skönare har den aldrig varit!
 
Flygplatsen i Frankrike.
Paris - Dag 3 (Söndag)


2016-07-01 | 11:30:46


På söndagen såg vi till att vara vid katakomberna tidigt för att inte behöva stå så länge i kö. Vi var där ungefär en timma innan de öppnade och det var ändå en liten kö framför oss. Ungefär 15 minuter efter att vi hade kommit dit så ringlade sig kön långt bak i kvarteret, så vi hade verkligen kommit vid rätt tidpunkt!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Efter katakomberna tog vi tunnelbanan tillbaka till vårt område och strosade omkring lite. På kvällen åt jag världens godaste löksoppa och vi hittade en pridebro i en park. Jättevacker!» Namn: Jackie Bruhn
» Född: 10 Maj 1991
» Bor: Uppsala
» Status: Sambo med Joel
» Intressen: Musik, träning, hälsa,
mina studier samt vår katt Unix!