Måndag


2016-06-20 | 20:07:51


 
Chillar runt tidigare idag och leker med telefonkameran. Jag har ju tyvärr inte tillgång till min vanliga kamera, då sambon tog med den till Lyon, i Frankrike. Så det blev till att leka lite med mobilen.
 
Dagen har för det mesta bestått av att titta på Netflix, Orange is the new Black som jag precis har börjat titta på är ju helt fantastiskt! Förstår verkligen varför alla rekommenderade den till mig. Har också fortsatt städa lite i lägenheten och plockat undan lite. Ibland har man såna där dagar då man bara ströar i lägenheten och liksom inte gör något intensivt alls. Det har varit jätteskönt! Imorgon hoppas jag på att kunna ta en PowerWalk och att min rygg ska hålla för i alla fall den mellanlånga rundan, om inte den långa.
 
Kattmys <3
 
Nu är det bara tre dagar kvar tills jag åker till Paris!! Ser så fruktansvärt mycket fram emot resan. Är glad över att jag redan börjat packa och bestämt alla outfits jag ska ha under dagarna, så att det är lite mindre stressigt. Kommer såklart att fotografera massa och ladda upp på bloggen när jag får tid (troligtvis när vi kommer hem) och fotobomba! Nu ska jag slipa på några förinställa inlägg som kommer dyka upp medan jag är borta, så att bloggen hålls i ordning på! Vad skulle ni vilja läsa mer om här på bloggen?


Cassandra Haraldsson | 2016-06-20 | 21:38:16

Så söt katt! Härligt att leka med mobilkameran :)

Svar: Ja, visst är hon söt! Hon är bara 9 månader så hon är fortfarande väldigt mycket kattunge :) och ja, mobilkameran duger faktiskt till mycket nu för tiden. De är så utvecklade!
Jackie Bruhn

* Jag gör inte bloglovin'- eller länkbyten
* Tipsa gärna om bloggtävlingar, men spamma inte!
* Håll god ton och behandla andra som du själv skulle vilja bli behandlad
* Negativa kommentarer kommer att hanteras med utifrån graden av allvarlighet
Ge din åsikt!

Publiceras ej!

» Namn: Jackie Bruhn
» Född: 10 Maj 1991
» Bor: Uppsala
» Status: Sambo med Joel
» Intressen: Musik, träning, hälsa,
mina studier samt vår katt Unix!