Review: Walden Farms' kalorifria produkter


2016-06-24 | 13:00:00


OBS! Detta är inte ett sponsrat inlägg. Alla produkter har jag köpt för egna pengar och åsikterna är helt mina egna.
 
Nyligen så fick jag en inblick i att det finns kalorifria produkter på marknaden, som försöker efterlikna smak och konsistens av helt normala saker som chokladsås och jordnötssmör. Eftersom jag försöker gå ner lite i vikt så tänkte jag att det kunde vara något att prova för att undvika att överäta under dagarna. Jag beställde glatt hem en hel drös med produkter, fyra, och blev mycket glad när paketet kom!
 
 
De varor jag beställde hem var följande (översikt):
 
1. Strawberry syrup
2. Chocolate syrup
3. Chocolate peanut spread4.
4. Whipped peanut spread
 
Jag såg jättemycket fram emot speciellt jordnötssmöret med choklad, att kunna bre det på mackor eller ha det i smoothien helt utan kalorier! Här nedan följer min detaljerade redovisning av produkterna.
 
Strawberry Syrup
 
 

Det här är en produkt som är till för att efterlikna en typ av jordgubbssås. Som ni ser på bilden så är det ett serveringsförslag att man ska ha det på glass. Jag har inte testat att ha det på glass, men har självklart smakat på produkten! Såsen smakade inte dåligt, men var inte heller min favorit. Den har en lite artificiell eftersmak som jag tror beror på att den är sötat med suckralos, vilket alla deras produkter är. Överlag så skulle jag ge den ett medelhögt betyg.
 
BETYG: 3/5
 
Chocolate Syrup
 
 
 

Den här såsen är alltså en chokladsås/sirap som även den skall passa att ha i glass. Jag själv har inte haft den i glass, men direkt när jag smakade den så tyckte jag jättemycket om den! Den har en aningens konstig eftersmak, men det är inte något som stör då den smakar så mycket choklad! Jag har använt den varje dag sen det att den kom, till att ha på min havregrynsgröt med banan och mjölk. SÅ GOTT!!
 
BETYG: 4/5
 
Peanut Spreads
 
 
 
Åh, så mycket besvikelse som kan rymmas på en tesked ibland. Jag såg verkligen jättemycket fram emot att ha ett kalorifritt alternativ till mitt vanliga jordnötssmör, det skulle vara så gott med frukt och i smoothies. Men efter att ha tagit en tesked av båda dessa produkter (inte samtidigt) så mådde jag så sjukt illa att jag trodde att det skulle komma tillbaka upp igen. De smakar fruktansvärt surt och starkt av någon typ av artificiell smak. Skulle kunna bero på suckralos, men det är jag inte helt säker på. Om min sambo inte heller tycker om dessa så kommer de åka rätt ner i sopen, utan att ha ätits upp - vilket är jättesynd! Men ja, allt kan väl inte vara gott antar jag.
 
BETYG: 1/5
 
Det var mina åsikter om de Walden Farms-produkter som jag hittills har provat. Efter att ha läst runt lite på internet så hittade jag källor som säger att det verkligen är som att spela på lotto med deras produkter. Vissa är supergoda och andra är helt vedervärdiga. Jag planerar utan tvekan på att köpa chokladsåsen igen, för den är så god på gröten! Men de andra produkterna köper jag nog inte igen i första taget, absolut inte jordnötssmören i alla fall!
 
Har ni provat några produkter från Walden Farms, vad tyckte ni?
 
* Jag gör inte bloglovin'- eller länkbyten
* Tipsa gärna om bloggtävlingar, men spamma inte!
* Håll god ton och behandla andra som du själv skulle vilja bli behandlad
* Negativa kommentarer kommer att hanteras med utifrån graden av allvarlighet
Ge din åsikt!

Publiceras ej!

» Namn: Jackie Bruhn
» Född: 10 Maj 1991
» Bor: Uppsala
» Status: Sambo med Joel
» Intressen: Musik, träning, hälsa,
mina studier samt vår katt Unix!